Activiteiten en bezienswaardigheden

De Vogezen is van oudsher een gebied waar vele ambachten werden bedreven. De geschiedenis van- en de producten van o.a. de glasblazer, de kaasmaker, de bierbrouwer, de broderienaaister en de houtbewerker zijn nog te bewonderen in allerlei musea en werkplaatsen.

Daarnaast is het gebied rijk aan middeleeuwse en Romeinse bouwwerken zoals kloosters, kastelen en forten. In een groot deel van de Vogezen zijn bronnen te vinden. Bijna elke plaats heeft een oude wasplaats of fontein die goed wordt onderhouden en nu een bezienswaardigheid is. Zo ook Martinvelle.

Martinvelle ligt in een thermen gebied. Binnen een straal van 30 km. zijn verschillende plaatsen te vinden waar van oudsher gekuurd wordt om diverse kwalen te verlichten. Tegenwoordig is het ook mogelijk, op afspraak, te genieten van diverse wellness behandelingen.

Over alle bovengenoemde activiteiten vindt u informatie in onze bibliotheek. Uiteraard is het mogelijk om vanuit Les Quatre Saisons (B&B Vogezen) afspraken en reserveringen te laten maken.

Bij ons kunt u heerlijk wandelen en fietsen inde Vogezen. Daartoe hebben wij speciale fiets- en wandelarrangementen.

 ZIE OOK ONZE ACTIVITEITENAGENDA !!

 

View the embedded image gallery online at:
https://lqs.nl/nl/activiteiten#sigProGalleria02d63cc5cd


 

 
 

 

 

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210