Toeren met Auto of Motor

Toeren met auto of motor in de Vogezen en de Haute Saône en Haute Marne

Voor motorliefhebbers zijn de Vogezen een waar paradijs. B&B Les Quatre Saisons is een goede uitvalsbasis voor het toeren met de auto of de motor. De wegen zijn goed begaanbaar en erg rustig. Informatie en gedetailleerde kaarten zijn beschikbaar. Onderweg geniet u van de mooie natuur, de vergezichten en de vele prachtige bochtige wegen en weggetjes. B&B Les Quatre Saisons ligt op het snijpunt van de France Comté, Champagne Ardennen en de Vogezen. Elk gebied heeft een eigen landschap met kleine slingerende wegen.

Wij informeren u gaag over de mooiste routes. Informatie en gedetailleerde kaarten zijn beschikbaar. Door onszelf werden prachtige motor cq autoroutes door de heuvelachtige gebieden en plaatsen met bezienswaardigheden uitgezet.

De motoren kunnen in de voortuin (afgesloten door een hek) of in de garage geplaatst worden.

Na een dag toeren kunt u heerlijk nagenieten op ons terras of een duik nemen in ons zwembad. En enkele dagen per week is het mogelijk om `s avonds aan te schuiven aan de tables d'hôtes. 

 

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210