Wandelen in de Vogezen

"Wandelen in de Vogezen": diverse voordelige wandelarrangementen

De Vogezen staan bekend als een gebied waar het bij uitstek goed wandelen is. Ook het gebied rond Martinvelle, dat in  het zuidelijke gedeelte van de lagere Vogezen  ligt, leent zich hier uitstekend voor. Wij stelden voor u een boekje samen met een 10-tal wandelingen. Verschillende daarvan kunt u vanuit Les Quatre Saisons ondernemen. Alle infomatie over wandelen in dit deel van de Vogezen en stafkaarten staan tot uw beschikking.

De Club Vosgien maakt zich sterk voor het wandelen in de Vogezen door het aanleggen van bewegwijzerde wandelroutes, onder andere in en rondom Martinvelle.
De bewegwijzerde route in het bos van Martinvelle, voert u op uw wandeling door het bos en de landerijen met hier en daar flinke hoogteverschillen. Ook wandelt u op deze wandelroute over de oude spoorlijn met enkele bezienswaardigheden zoals een Maria gedenkteken, een grot, een riviertje en een oude ontmoetingsplaats van de Hugenoten.
Vanuit verschillende plaatsen in de omgeving kunt u de routes van de Club Vosgien volgen en genieten van de rust in een omgeving waar u meestal de enige wandelaar bent!

NIEUW: langs het kanaal de l'Est, ca 7 km van Les Quatre Sasons, loopt een nieuw lang wandelpad. Verder hebben wij ons aantal wandelingen ook nog eens uitgebreid.

Interesse? Reserveer dan nu !

Voor de fervente wandelaars is het mogelijk een 4 of 5-daags arrangement te boeken (uiteraard uit te breiden met extra nachten).

Hieronder enkele voorbeelden van wandelarrangementen. Ook kunnnen wij op maat een arrangement voor u verzorgen.

Het 4-daagse wandelarrangement bestaat uit:

  • 4x een overnachting
  • 4x een ontbijt
  • 3x een 3-gangen diner
  • 3x een “Les Quatre Saisons” rugzak mee voor onderweg met daarin een heerlijke lunch.

Voor dit wandelarrangement voor 2 personen betaalt u slechts € 460,--

 

Het 5-daags wandelarrangement bestaat uit:

  • 5x een overnachting
  • 5x een ontbijt
  • 4x een diner
  • 4x een "Les Quatre Saisons" rugzak mee voor onderweg met daarin een heerlijke lunch.

Voor dit wandelarrangement voor 2 personen betaalt u slechts € 580,-- 

Wandelen in de Vogezen, een geweldig vakantie-idee!

 

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.orange.fr

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210