B&B Vogezen

B&B VogezenLes Quatre Saisons is een bed and breakfast gevestigd in Martinvelle (B&B Vogezen), een dorpje in de lage Vogezen met ongeveer 131 inwoners. Martinvelle ligt in het zuiden van deze streek Er valt te genieten van de prachtige landschappen met meertjes, beekjes en rivieren. Er zijn weinig bezienswaardigheden indrukwekkender dan het Vogezen landschap. De beboste lagere hellingen zijn een genot voor wandelaars, ruiters, mountainbikers en fietsers.

Over B&B Les Quatre Saisons in de lage Vogezen

De bed and breakfast bestaat uit 4 luxe kamers met elk een eigen badkamer en toilet, gevestigd in een gerenoveerde stadsboerderij uit 1706. De eetkamer, woonkamer, tuin en boomgaard met zwembad zijn voor gezamelijk gebruik. Het zwembad wordt door middel van zonnepanelen verwarmd. Verschillende dagen per week wordt er een maaltijd voor u verzorgd, voornamelijk bestaande uit groente, fruit en kruiden die zoveel mogelijk biologisch worden geteeld.

De Vogezen is een goede plek om tot rust te komen. In de lage Vogezen zijn veel fietsroutes met niet al te grote hoogteverschillen, leuk voor de recreatieve fietsers. Er zijn niet alleen fietsroutes, maar, veelal bewegwijzerde, wandelroutes uitgezet. Met een overnachting in de Vogezen maakt u kennis met de mooie dorpjes en het aanbod aan bezienswaardigheden. In dit gebied kunt u verschillende uitstapjes maken maar ook genieten van de rust, natuur, kunst en cultuur. Houdt u niet van wandelen of fietsen, dan kunt u ook gebruik maken van een tennis- of golfbaan. Ook zijn er in de omgeving maneges en een wellness centra.

Onze B&B in de Vogezen is ook geschikt voor kinderen. En in overleg, is ook uw hond van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afsluitbare fiets- en motorstalling. Bij Les Quatre Saisons is het gebruik van de Wifi gratis.

Bent u enthousiast geworden om te overnachten in de Vogezen? In onze  B&B Les Quatre Saisons(LQS) bent u van harte welkom.

{galley}images/bedenbreak{/galle

         Contact

Kom bij ons ook:

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.orange.fr

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210