Wandelen in de lage Vogezen

Wandelen in de Vogezen

In de lage Vogezen, het gebied waarin  Martinvelle ligt, is het in alle seizoenen heerlijke wandelen

Het landschap is glooiend en heel afwisselend met hoogtes tussen de 250 en 500 meter. De hellingen zijn soms pittig en de vergezichten prachtig. Veel toeristen die in deze omgeving verblijven kiezen er voor om te wandelen.

Tussen Martinvelle en het noordelijker gelegen Darney ligt een groot loofbos. Dit is één van de grootste loofbossen in Frankrijk. Wilde zwijnen, vossen, herten en dassen bevolken dit bos en ook de flora is bijzonder. Men vindt er o.a. wilde orchideeën, waarvan enkele zeer zeldzaam zijn.

In deze bossen zijn door de Club Vosgiën diverse wandelingen uitgezet. Je kunt er nog wandelen zonder iemand tegen te komen en passeert er kleine stroompjes, meertjes, watervalletjes en natuurlijke bronnen.  Alle informatie over de wandelingen en stafkaarten staan ter beschikking aan onze gasten.

 

Wandelen in de lage vogezen    Afbeelding wandelen lage vogezen

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.orange.fr

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210