Industrieën in de Vogezen

De Vogezen heeft een rijke geschiedenis zoals u kunt lezen in onze blog over de geschiedenis van de Vogezen. In deze blog zullen wij iets vertellen over de industrieën in de lage Vogezen. 

In dit bosrijke en waterrijke gebied ontwikkelden zich diverse industrieën: smederijen, glasblazerijen en de houtindustrie. Behalve de nog steeds aanwezige houtindustrie en de oudste glasblazerij van Frankrijk is hier niet veel meer van over. In diverse plaatsjes zijn hier nog de restanten van te vinden.

Een mooi streekmuseum in Clairey , Musée du verre, du fer et bois (museum van het glas, ijzer en hout) ,toont nog de geschiedenis en de producten van deze industrieën.

Wilt u meer informatie over monumenten of over de geschiedenis van de Lage Vogezen? Of wilt u een betaalbare vakantie boeken in één van de mooiste gebieden in Frankrijk? Neemt u dan contact met ons op of bekijk onze Bed and Breakfast

 

Industrieen           Industrieen2

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Bekijk en beoordeel onze Chambre d'Hôtes
Stem op onze Chambre d'Hôtes

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210