Vogezen

vogezenDe Vogezen van Frankrijk is een gebergte dat in het zuiden van Lotharingen ligt, in het noordoosten van Frankrijk. De Vogezen staan bekend om zijn prachtige landschappen, het prachtige cross country skiën in de winter en monumenten, variërend van periodes in de geschiedenis. Een warm welkom is altijd uitgebreid tot de weinige bezoekers die erin slagen om te breken met de traditionele toeristische paden en het hoofd in de landelijke berg toevluchtsoord, dat is Vosges.

Activiteiten in de Vogezen

Er zijn weinig bezienswaardigheden indrukwekkender dan het Vogezen landschap als de zon schijnt. De beboste lagere hellingen zijn een genot voor wandelaars, ruiters en mountainbikers met veel gruis! Er zijn geen grenzen aan de routes die u kunt nemen, met een doolhof van goed gemarkeerde paden die lopen door het gebied. Het landschap is bezaaid met charmante bergmeren, ideaal voor een verfrissende duik, een heerlijk rustige excursie roeien of een dagje vissen. De meren van de Vogezen wemelen van de karpers en snoeken, vergunningen hiervoor zijn verkrijgbaar bij bijna elke winkel in het dorp in de regio. Ook fietsen in de Vogezen in een fantastische manier om de dag of dagen door te brengen in deze geweldige omgeving.

Tijdens de wintermaanden is Vosges bedekt met een laagje sneeuw. Vosges verandert in een mooie winterse locatie. Er zijn een paar van de skigebieden in de bergen, die heerlijk vrije pistes bieden, zonder drukte, maar vol met fantastisch traditionele restaurants en bars waar u uw krachten te komen na een lange dag op de piste.

Aan het eind van de dag, in de zomer of winter, zijn er tal van mogelijkheden voor het herstel van je vermoeide ledematen. Er zijn een aantal therapeutische spa centra in Vogezen. Het eten en de wijn krijgen u pas echt gemotiveerd bij de self catering Vosges accommodatie. Vis, geserveerd met spek en een crème bron is gewoon heerlijk, vooral als die wordt gevolgd door één van de bekende vlaaien of souffles waar het gebied bekend om staat.

 

Overnachten Vogezen bij Nederlanders

Dus kom overnachten in ons geweldige Bed & Breakfast in de lage Vogezen. Met iedere dag een geweldig vooruitzicht.

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.orange.fr

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210