Overnachten aan de A31 (Route du Soleil, Vogezen)!

‘Op ca. 600 km. vanaf Utrecht en op 35 km. vanaf de A31 (Route de Soleil) ligt onze comfortabele Bed & Breakfast, chambres d’hôtes Les Quatre Saisons. Dit betekent niet dat u 35 km vice versa gaat. U gaat namenlijk een afslag verder dan waar u deze verlaten hebt weer de A31 op en snijdt daardoor ook een stuk van de A31 af. Veel gasten, op weg  naar hun vakantiebestemming in het zuiden van Frankrijk,  naar Zwitserland of naar Italië, wisten ons al te vinden voor een prettige tussenstop.

Les Quatre Saisons is te vinden in een oude stadsboerderij in de hoofdstraat van het pittoreske plaatsje Martinvelle met slechts 131 inwoners, gelegen in een bosrijk en nog onontdekt gedeelte van de lage Vogezen.
Sinds 2004 hebben veel Nederlandse en internationale gasten genoten van het Franse dorpsleven en de prachtige omgeving in dit deel van de Vogezen.

Martinvelle is ideaal gelegen om als uitvalsbasis te dienen voor tal van activiteiten en het bezoeken van bezienswaardigheden in de gehele Vogezen. 

Kinderen zijn bij  Les Quatre Saisons ook van harte welkom.

Voor een overnachting in een van de zeer ruime 4-seizoenen kamers, chambres Hiver, Automne, Printemps en Été, elk met een eigen badkamer en toilet, betaalt u:
•    € 65,-- per kamer voor 2 personen*
•    € 60,-- per kamer voor 1 persoon*
•    Het verblijf van kinderen tot 3 jaar is gratis
•    Voor kinderen van 3 jaar en ouder, die op de kamer bij de ouders slapen wordt € 20,-- per nacht in rekening gebracht
Deze kosten zijn inclusief uitgebreid ontbijt, gebruik van handdoeken en beddengoed, koffie en thee.
*Bij een verblijf van 1 nacht wordt een toeslag van € 5,-- in rekening gebracht.

Een aamtal dagen per week is het mogelijk aan te schuiven aan het 3 gangen diner. Kosten hiervan: € 22,-- per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is dit € 7,50 per maaltijd.

Reserveren? Stuur ons uw verzoek via het informatieformulier. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210